Verhuizen? Uw verhuizing, snel geregeld!

Mijn diensten

Verhuisservice in Veenendaal en omstreken

Verhuisservice in Veenendaal en omstreken

Verhuisservice met een ruime ervaring

Heeft u als verhuisbedrijf behoefte aan extra menskracht om een grote verhuizing uit te voeren? Dan bent u bij Verhuisservice Verhaaf aan het juiste adres. In ongeveer 100 kilometer rond Veenendaal kunt u mij inhuren als ZZP’er. Als verhuizer heb ik inmiddels een ervaring van ruim 22 jaar en beschik over de certificeringen Erkende Verhuizer en Erkend Voorman inboedelverhuizer. Hierdoor kunt u mij niet alleen inschakelen als extra verhuizer maar ook heb ik de opleiding en de kennis om leiding te geven aan een verhuisploeg.

Vraag een gratis offerte aan

Demontage en montage van objecten en een goede verzekering van uw goederen

 

Ik bied een zo uitgebreid mogelijk dienstenpakket. Bent u zelf niet in staat om objecten zoals kasten te demonteren voor een verhuizing dan doe ik dat graag voor u. Bij aankomst op de nieuwe locatie monteer ik deze weer. Voor u een zorg minder. Uw eigendommen zijn bij mij in goede handen. Ik behandel deze met de grootst mogelijke zorg. Mocht er zich toch een onvoorzien voorval voordoen waardoor beschadigingen optreden dan zijn uw eigendommen verzekerd door mijn bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Ik ontzorg u bij uw verhuizing

 

Verhuizen is mijn passie. Mensen nieuw woongenot gunnen is waar ik naar streef. Een verhuizing is voor veel mensen een stressvolle gebeurtenis. Er moet veel geregeld worden en dan is het prettig als u begrip ervaart voor uw gevoelens. Empathie is één van mijn sterke kanten. Ik doe mijn best om de verhuizing van A tot Z zo soepel mogelijk te laten verlopen door u de zwaarste handelingen uit handen te nemen en u zo een gevoel van rust te geven.

Wilt u meer weten? Neem contact op!

Bent u als verhuisbedrijf dus op zoek naar een ervaren en vakkundige ZZP’er die zijn vak zeer serieus neemt? Neemt u dan vandaag nog contact met mij op. Ik ben u graag van dienst. Kwaliteit en service beloof ik u. Uiteraard hoeft u mij niet op mijn woord te geloven, beter is het om het zelf te ervaren.

Verhuisservice Verhaaf

Verhuisservice Verhaaf kan ingehuurd worden door verhuizers als ZZP’er. Om u optimale kwaliteit en zekerheden te bieden ben ik gediplomeerd erkende verhuizer.

Contactgegevens

  •  

    Telefoonnummer

    06-13099134

  •  

    Het Overslag 10

    3906 AC Veenendaal